Klubb-bekledning

Trimtex

 

 

Trimtex utvikler teambekledning til bedrifter og klubber i hele verden, og er valgt av Spirit Friidrett som leverandør av klubbens offisielle bekledning. Deres produkter er ledende innen funksjon, design og kvalitet.

 

Klubber oppnår konkurransedyktige priser ved større felles bestillinger som foretas 1 eller 2 ganger årlig, avhengig av antall medlemmer som ønsker kjøp

I foreliggende Trimtex avtale gis ikke mulighet for enkeltbestillinger. Grunnet klubbers spesialdesign kreves minimum 5 enheter bestillt av samme modell før ny produksjon kan iverksettes. Leveringstid vil dermed kunne variere, normalt 10-12 uker, noen ganger kortere.

 

Sara på fellestreningen bes kontaktet for mer info ad priser og bestillinger. Ut fra forespørsler i første halvår 2017, ble bestilling effektuert 10.6.

Prisliste utlagt på hjemmesiden frem til sommeren 2017 er prisnivå vi fikk ved bestillinger i høsten 2012 til 2014. Det er kommet 2 prisøkninger etter dette og medlemmer skal betale samme pris som klubben oppnår hos Trimtex. 

 

Trimtex jobber dedikert og kontinuerlig for å lage den beste og mest tekniske teamkolleksjonen på markedet. Hvert stadium av utviklingsprosessen, fra teknisk forskning til valg av materialer, tilpasning av hver minste detalj skjer ved deres hovedkontor i Norge. Her jobber deres produktutviklere kontinuerlig for å finne frem til perfekt passform, funksjonelle løsninger og nye tekniske materialer. Alt for å sikre deg som utøver og mosjonist det produktet som er best til sitt område. Et team av toppidrettsutøvere og ansatte med personlig og lang erfaring fra toppidrett sikrer god kompetanse i vår utvikling av teknisk idrettstøy. Trimtex jobber tett sammen med verdens beste team og idrettsutøvere for å holde konstant videre utvikling av deres produkter. Flere testvinnere og over 3000 team, klubber og bedrifter er bevis for deres kvalitet.

Bekledning kan bestilles pr epost til Sara Jünger Aarseth.

 

 

<Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.>

 

 

 

 

 

 

  • 1
  • 2